Det fanns…

…en man som hette Trycklufts-Conny och jobbade på Gustavsbergsfabriken under plastmatte-tiden. Conny hade ett nytt verktyg som han använde när han la in plastmattor i Vinkelbodarna. Vi kallar det skruvdragare. Och jäklar vad Conny drog, och drog och drog. ”Den här mattan ska inte upp i första taget” tänkte Conny på finska. Antagligen var det första gången han använde sin skruvdragare, antagligen var den extra stark och fungerade med hjälp av tryckluft. Antagligen var Conny väldigt stor och stark som orkade dra ner skruvarna i princip under spånskivan, antagligen var han en mycket systematisk man som hade ett, när man väl förstått det, mycket logiskt sätt att placera skruven. Antagligen fanns inte Conny utan är en fantasi skapad i ett alldeles för varmt rum med för många skruvar.

Allas vår nemesis – skruven innanför elementet!
Skruv, skruv, skruv

Tack Sof för barnpassning och mattknivsarbete, tack John för det logiska tänkandet som tog fram alla skruvar (och för att du skruvade upp dem).

3 reaktioner på ”Det fanns…”

  1. Haha, jag trodde vi hade dragit ut alla skruvar ur de där jäkla golvspånskivorna förra veckan… Men icke – det blev alltså lika många till menar du =)
    Den där Conny alltså…

  2. Undrar om han är släkt med vår Spik-Glenn. Spik-Glenns personbästa är 9 3-tumsspik för att sätta upp en hylla på ca 50×20 cm…

    Spik-Glenn uppgraderade sig iofs senare till skruv men då självklart till spårskruv gjorda i en metall med stora likheter med play-doo.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.