Materialval och inköp…

Nu har vi tagit våra första steg vad gäller inköpen till badrummet! Eller det var väl egentligen ett litet tag sen vi tog det första men nu börjar det bli på riktigt.

Jag had just betalat fakturan på allt vad blandare och duscharmaturer heter. Det blir faktiskt en del när man räknar ihop alla delar. Vi har valt Mora MMIX B5 och T5 och lite tillbehör. Främst för att de har en tydlig miljöprofil, energispar och materialval etc, som finns att läsa om på deras webbsida. Jag hoppas att vi kommer bli nöjda – leverans blir först i augusti som tur är. Har ju inte plats att lagra alltför mycket som vi bor just nu…

Förutom blandare så har vi ju också slagit till och beställt en hel drös med badrumsinredning från IFÖ. Efter att ha varit på X antal flashiga kakelbutiker, som bara ökade på den totala förvirringen, fick jag av en kollega tipset om att istället besöka IFÖs showroom i Bromma. Sagt och gjort – vi åkte dit när det var kvällsöppet och fick ett fantastiskt bra bemötande. Sen tog det bara någon timme så hade vi löst alla våra tidigare så omöjliga badrums-möblerings-problem! Stor seger – tack IFÖ… Allt från en tillverkare på ett ställe underlättar väldigt mycket – tänk på det ni som bygger upp tiotusen kvadratmeter Kakelproffzen, Kakelpalatzet, Kakelkorvenz och Kakelküngens jättebutiker.

5 reaktioner på ”Materialval och inköp…”

    1. Hedvig har både starkast vilja och högst röst där hemma så jag tänkte det var lika bra att hon fick välja… Bara att vänja sig vid det nya ledarskapet 🙂

  1. Skönt att ni äntligen bestämt och beställt! Magasinet Kloka Hem (sveriges bäst säljande ekologiska inredningsmagasin) skulle vara något för dig/er och er renovering. De hade för övrigt en nummer om miljövänliga badrum för ett tag sen. hade vatt nått för er, men nu har ni ju redan bestämt…Ska bli så spännande att se när det är färdigt!

  2. Det här blir säkert ett spännade projekt… Vi har just låtit renovera två badrum i Järna med kakel, klinker och golvvärme. Köpte det mesta på ”badshopen” och det blev mycket IFÖ här också. Prima grejer :o) Anlitade en proffsfirma för montering och installation och är helnöjda. Kom gärna och kolla.
    PS. Vad ska ni med barnvakt till? Hon ingår väl i huset :o) DS

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.