Skottkärror av varierande kvalitet…

Just nu finns tre skottkärror i familjens ägo. En är främst avsedd för barn att leka med geggamojja i, en är en renoverad gammal trotjänare, i tjock och fin plåt, som ingick i husköpet (min favorit så klart). En är en nästan ny skottkärra från Biltema, vinglig och bucklig efter första lasset stenar, punkterad, skev och allmänt hopplös. Ni får gissa själva vilken bild som visar vilken kärra… Efter en kort betänketid kommer här vårt enkla budskap:

1) Undvik billiga skottkärror från tex Biltema, de kan möjligtvis hålla för stora barn att leka med geggamojja i.

2)Du som har en gammal och trasig skottkärra bör tänka till en gång till innan den hamnar på tippen. Robustare grejer får man leta efter! Ofta går det fint att bara byta ut handtagen, bultarna eller hjulet eller vad det än är som är fel.

3)Har du en som du tänkt slänga, kan du istället få ge den till oss, vi har en lucka i vagnparken nu när vår Biltema-kärra får bli fågelbad istället…

Slide 1
Slide 2

3 reaktioner på ”Skottkärror av varierande kvalitet…”

  1. stopp stopp stopp!!!!! Alla eventuella ”gåvor” i form av gamla prylar måste först okejas med mig innan de får levereras till Andreas!

  2. en dag kommer jag skriva inlägget ”allt gammalt skrot vi har på tomten”. Det kommer bli långt och illustreras med foton.

  3. Oj vilken fart det blev på dig… Jag tycker det börjar bli lite väl luftigt på tomten. Finns plats för fler bra-att-ha-saker… 😛

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.