Renovera eller blogga?

Hej alla trogna läsare…

Ni som försökt följa vår blogg har säkert lagt märke till att det inte händer särskilt mycket på den här fronten. Som för det mesta annars är det tiden som är den svaga punkten i tillvaron. Hur ska man hinna med vardagslivet med jobb, familj, barn, hushåll och hobbys och på samma gång komma vidare med en genomgripande renovering av ett hus med stort behov av kärlek?

Jag har inte kommit på svaret ännu men letar fortfarande. Sen vi startade med bloggen har det varit lite si och så med motivationen och det har varit lätt att skippa skrivandet till förmån för renoverandet. Just nu känner jag däremot en liten nytändning och har faktiskt lust att dela med mig av våra erfarenheter av renoveringen och annat.

Inte minst för att alla som funderar på att flytta hit till Höjdhagen ska hitta något lite mer spännande än gamla mäklarannonser när de söker på Höjdhagen eller Vinkelbodarna. Våra hus och atmosfären i vårt område är något unikt och en viktig del av såväl Sveriges arkitekturhistoria som av Riksintresset Gustavsberg. Eftersom husen och området inte är skyddat av någon särskilt stark lagstiftning är den bästa garanten för att områdets unika karaktär bevaras och samtidigt utvecklas att alla som bor i Höjdhagen, nu och i framtiden förstår vad vi är en del av.

Läs gärna lite mer om Riksintresset Gustavsberg!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.