Ekonomisk talesperson

Adjö vår utsikt, adjö våra älskade tåg, snart flyttar vi!

Medan Andreas har funderat och funderat på badrumslösningar (och även på kamin, men där är vi inte riktigt än) så kom jag på att det var hög tid att börja planera för ett litet lån hos banken. Vi gick liksom, utan att märka det, från att ha världens längsta tid tills inflytt till att nästan vara där! Således har jag och Baby blue-eyes kuskat runt till ett antal banker för att försöka få till en bra deal. Jag har tittat, googlat, frågat, mailat, träffat, undersökt, analyserat, funderat, undrat, tvekat, kollat räntor tills jag som vanligt vet mer än jag vill veta, och tillslut landat, i en säkert endast halv-bra deal, men jag la ner min själ i den.

Så nu är det vi som säger upp, tar bort, drar oss ur, ändrar, stänger av, flyttar och avslutar vår nuvarande bank- och försäkringslösning. Om jag var en bank skulle jag satsa på att ge nya kunder bra villkor så att de kom till mig, för herregud, det här flyttandet orkar man ju inte göra speciellt ofta! Men vore jag en bank skulle jag inte ha några vänner som kunde dyka upp i augusti för att umgås, snickra, riva, passa barn, måla, riva, grilla, softa, spackla, tapetsera, slipa, riva och hänga i trädgården!

Nu är det strax semester och innan vi vet ordet av så är huset vårt, vårt vårt och bara vårt!

3 reaktioner på ”Ekonomisk talesperson”

  1. ÅH jag längtar också! Och jag tror förövrigt att du skulle utgöra en utmärkt bank – mycket kompetent och ordentlig. Givetvis skulle du utdela fördelaktiga kompisräntor.

  2. Gött att du orkade! Men som sagt man orkar ju inte göra det många gånger… Vilken blev det då?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.